Kılıçdaroğlu, İBB'ye sabotaj görüntülerine tepki gösterdi: İnsan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur

Kılıçdaroğlu, İBB'ye sabotaj görüntülerine tepki gösterdi: İnsan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sosyal medya hesabında, metrolara “sabotaj” yapıldığını ve bunun medyaya yansıtıldığını ifade eden videolu bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı alıntılayan CHP Genel Başkanı Kemal...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sosyal medya hesabında, metrolara “sabotaj” yapıldığını ve bunun medyaya yansıtıldığını ifade eden videolu bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı alıntılayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır" dedi.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir insan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur. Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır. Ama derler ya, balık baştan kokar. Çürümüşlüğün bir örneği de bu işte.

Eğer bir skandal arıyorsanız, kendi belediyelerinizin çöplüğe çevirdiği ilçeleri ziyaret edin. İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz."

TIKLAYIN | İBB’den metrolara “sabotaj” videosu: “Kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin”