Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkan adayı Özgür Çelik’ten mesaj

Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkan adayı Özgür Çelik’ten mesaj
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.CHP İstanbul İl Başkanlığı’na, “Örgütümüzün adayıyım. Büyükşehir Belediye...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na, “Örgütümüzün adayıyım. Büyükşehir Belediye Başkanımızın adil, yeşil, yaratıcı İstanbul yürüyüşüne omuz vermek için adayım” sözleriyle aday olan Özgür Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamaya yapan Çelik, “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Genel Başkanımız İstanbul Kongresinin demokratik şekilde gerçekleşmesini temenni ederek, adaylık sürecimde başarılar dilediler. Genel Başkanımıza verimli görüşmemiz için teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Çelik ayrıca “Genel Başkanımızın açtığı yolda hedefimiz İstanbul’u yeniden kazanmak ve genelde de iktidar olmaktır. Adaylık açıklamamda da, belirttiğim gibi kararlılıkla yoluma devam ediyorum” diye yazdı.