Kılıçdaroğlu kendisi hakkında açılan cinsiyetçi pankarta çay doldururken çekilmiş fotoğrafı ile yanıt verdi

Kılıçdaroğlu kendisi hakkında açılan cinsiyetçi pankarta çay doldururken çekilmiş fotoğrafı ile yanıt verdi
AKP’nin İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz” ifadelerinin yer aldığı bir pankart açıldı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı...

AKP’nin İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz” ifadelerinin yer aldığı bir pankart açıldı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bu pankarta, çay doldururken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca 'kazanımlarınızı kaybedersiniz' propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!" ifadelerini kullandı.

Fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun yanında Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener de bulunuyor. Akşener bu kareyle ilgili, "13. Cumhurbaşkanımız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü “Kadın işi” “erkek işi” yoktur. “İnsan işi” vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız…" paylaşımında bulundu.