Kılıçdaroğlu: Kimlere büyük kıyaklar çekildiğinin de farkındayım

Kılıçdaroğlu: Kimlere büyük kıyaklar çekildiğinin de farkındayım
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri iftar programında konuştu. Programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra söz...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri iftar programında konuştu. 

Programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra söz alan Kılıçdaroğlu, belediyenin engellenen projeleri için İmamoğlu'na destek verdi, "İnşallah cumhurbaşkanı yardımcısı olacak ve  önüne çıkan bütün engelleri kendi imzasıyla çözecektir" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARININ ULAŞIM BEDELİNİ DEVLET KARŞILASIN"

65 yaş üstü ücretsiz binsin eyvallah ama yükünü ya otobüs şoförünün üstüne ve/veya belediye başkanının üstüne yıkıyorlar. Eğer devlet adil olursa devlet bedavaya yaşadığı kişinin parasını her ay düzenli hesabına yatırır. Birilerine gelince dünyanın paralarını, garantilerini veriyorlar, ÖTV’sini KDV’sini sıfırlıyorlar, alınteri döken insanın hakkını teslim etmiyorlar. Adaleti bu ülkeye mutlaka getireceğim, kimse endişe etmesin. Bunu söylediğimde adaletsiz davrananlar, havadan para kazananlar bana kızıyor. Herkesin yanında olmak benim namus borcumdur. 

"BANA OY VERMESENİZ DE HAKKINIZI TESLİM EDECEĞİM"

Araç muayene istasyonlarına gelen zammın da farkındayım, kimlere büyük kıyaklar çekildiğinin de farkındayım. Hiç merak etmeyin bu ülkeye baharlar gelecek. Bana oy vermeseniz de hakkınızı teslim edeceğim.