Kılıçdaroğlu-Özdağ arasındaki mutabakata Gelecek Partisi'nden tepki: Bizim açımızdan değeri yoktur

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasındaki mutabakata Gelecek Partisi'nden tepki: Bizim açımızdan değeri yoktur
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı üç bakanlık ve MİT bize verilecekti” iddiasında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ümit Özdağ ile aranızda yaptığınız...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı üç bakanlık ve MİT bize verilecekti” iddiasında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ümit Özdağ ile aranızda yaptığınız özel bir protokol var mı?” sorusuna, “Protokol evet var, ikimizin arasında imzalandı. Bu protokol kamuoyuna açık bir protokol değil. Dolayısıyla ikimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür. Nokta” yanıtını vermişti. Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, mutabakata ilişkin, "Bilgimiz ve onayımız dışında kişiler arasında mahfuz tutulan herhangi bir protokolün bizim açımızdan ahlaki ve siyasi bir değeri yoktur" denildi.

Altılı masanın ortaklarından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da bugün yaptığı açıklamada bu protokolün kabul edilemez olduğunu belirtti. Bu konuyla ilgili görüşlerini de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bildirdiği açıklandı.

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklama şu şekilde: