Kılıçdaroğlu: Ülkücü kardeşim, bu suça ortak olmak istemiyorsan, bana da oy vermek istemiyorsan, o zaman sandığa gitme

Kılıçdaroğlu: Ülkücü kardeşim, bu suça ortak olmak istemiyorsan, bana da oy vermek istemiyorsan, o zaman sandığa gitme
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de katıldığı canlı yayında 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne dair değerlendirmelerde bulundu.Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: YSK'yı hiçe...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de katıldığı canlı yayında 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne dair değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

YSK'yı hiçe sayıp BTK'yı devreye sokuyorlar. Gerçekleri halkın duymasından korkuyorlar. Çalışanlara sesleniyorum. Hakkınızı aramak için gidin sandığa oy verin. Yok ben 10 yıl daha beklerim diyorsanız gidin Erdoğan'a oy verin ama sonra da sızlanmayın. 

Erdoğan'ın "dünya liderlerine şükran turuna gideceğim" söylemi

Türkiye'yi çok ağır bir yük altına soktular. O nedenle "şükran turu"na çıkacağım diyor. Yalvarma turu. "Bana biraz daha borç verin" diye. Kim ödeyecek onu? Bu ülkenin gariban insanlarının boynuna yıkacak. Bu ülkeyi seviyorsan sandığa gideceksin. Kendini düşünmüyorsan, evlatlarını, torunlarını düşüneceksin.

İnançlı seçmene seslenmek isterim. Kul hakkı yemek en büyük günah. Kul hakkı yiyenlere oy vermek, o günaha ortak olma anlamına geliyor. Verme kardeşim. Bir de temiz, ahlaklı insanlara oy ver. Kul hakkı yemek, devleti soymak. Elektrikte, suda 4-5 çeşit vergi ödüyor vatandaş.

Montaj video

Montajlara gelince. Hayatımda bugüne kadar gördüğüm seçimlerin en kirlisini yaşıyoruz. Gündem tamamen montaj videolar, yalan ve iftira üzerine inşa edilmiş vaziyette. Sahte video yapan adama sahtekar denir. Sahtekar adamdan cumhurbaşkanı olur mu? Herkes elini vicdanına koysun düşünsün. İtiraf etti mi? Etti. Bunu yapan kişiye sahtekar denir. Kardeşim elini vicdanına koy sandığa giderken. Allah'tan kork bari ya. Montaj video yayımladığını mahkeme kararıyla tescil ettik. Böyle bir kişinin o koltukta oturmaya hakkı yok ki.

Kandil'den gelen mesajlar

Kılıçdaroğlu Kandil'le görüşüyor diyor. Bunu söyleyen insanı, insan olarak kabul etmiyorum. Sen bir devleti yönetiyorsun. Eğer ben görüşüyorsam delillerini çıkarır, beni hapishaneye atarsın. Eğer bir terör örgütüyle muhatap olduysam Allah belamı versin. Aksi halde, bu iftirayı atanın Allah belasını versin. Nokta. Kandil'dekilerin konuşması onun lehine. Konuşturan o. Kandil'in anahtarı onun cebindedir. Salih Müslim'i o davet etti. Kırmızı halı serdi. YPG'nin kurucusu Salih Müslim. O da konuşmuş. Onu kimin konuşturduğunu da biliyorum. Devletin en hassas kurumlarında çalışıp Saray için çalışanlardan biri. (İstihbarat birimlerinden mi) sorusu üzerine: Herhalde tapu idaresi değil. Devlette çürüme var.

Şeytanın altına gelmeyen bunların aklına geliyor. Bunların Müslümanlıkla da alakaları yok. Bir insana iftira atamazsınız. İftira atan adam iftirasını itiraf ediyor, bir de milletin önüne çıkıyor.

Özdağ ve Oğan'ın makam talebi oldu mu?

Ümit Özdağ ile pazarlık yapmadık. Bir protokolümüz var. 6 lider bir araya gelecek. Her partiye bir bakanlık ve çıkan milletvekili sayısına göre bakanlık verilecek.

Mansur Bey bir şey söylemişse doğrudur. Oğan'ın ne istediği konusunda ayrıntıya girmek istemem. (Bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı mı sorusu üzerine): Niye ikisi olmasın?

"Sandığa gitmeme" çağrısı

Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Bu suça ortak olmak istemiyorsan, bana da oy vermek istemiyorsan, o zaman sandığa gitme. Anayasa'nın ilk 4 maddesini değiştireceğiz diyen kişiye oy verme kardeşim.

Türkçe bilmeden oy kullananlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, oy kullanıyor ama Türkçe bilmiyor. Böyle bir garabet hangi ülkede var? Hiç değilse Türkçe'yi bilip bilmediğine bak. Bunlar vatandaşlığı sattılar. O nedenle milliyetçi kardeşlerime zaman zaman sitem ediyorum. Ya sen vatandaşlığı satanlara nasıl oy verirsin?

Sandık güvenliği

Buradan vatandaşlarıma çağrı yapıyorum. Oy kullandıktan sonra sandıklara sahip çıkın. Oy ve Ötesi de dahil herkese müşahit kartı vereceğiz. Değil Süleyman Soylu kim olursa olsun engelleyemez. Bugün bir genç kalp işareti yapmış hemen gözaltına almışlar. Korkuyorlar. Türkiye buradan çıkacak. Eğer gerçekten huzur istiyorsan oylarını getireceksin bana vereceksin. Benim mal varlığım buradadır. Kuruşu kuruşa koydum internet sitesine. Erdoğan da koysun. Bir yüzüğüm var diyordu. Bir yüzüğü çoktan geçtik. 50 bin dolarlık çantalarla geziyorsun.