Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer'in kızının nikah şahidi oldu

Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer'in kızının nikah şahidi oldu
Gazete Pencere Haber Merkeziİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer, Çağan İzgi ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Tunç Soyer kıyarken Duygu Soyer'in şahidi CHP lideri Kılıçdaroğlu oldu....

Gazete Pencere Haber Merkezi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer, Çağan İzgi ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Tunç Soyer kıyarken Duygu Soyer'in şahidi CHP lideri Kılıçdaroğlu oldu.

Güzelbahçe'de gerçekleştirilen düğünde nikah şahidi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

CHP Lideri’nin İzmir'de düğün dışında başka bir programa katılmayacağı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir Güzelbahçe’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Neptün Soyer’in kızları Duygu’nun düğün törenine katıldı.

Dünya evine giren Duygu ve Çağan çiftinin nikah şahitliğini yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Soyer ve İzgi ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düğünden kareleri sosyal medyada paylaşan Tunç Soyer, "Bugün hayatımın en özel nikahını kıydım. İlk göz ağrımız Duygu’yla sevgili oğlumuz Çağan’ı evlendirdik. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler. Evlatlarımıza, aşk dolu, sağlıklı, huzurlu, güleryüzlü bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.