Kılıçdaroğlu ve Özdağ bir araya geldi, ikili yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek

Kılıçdaroğlu ve Özdağ bir araya geldi, ikili yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi. 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunda Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için mutabakat...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi. 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunda Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için mutabakat metni üzerinde anlaşma şartını öne süren Özdağ, yarın Kılıçdaroğlu ile saat 11.00'de ortak basın toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.

Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin sosyal medyada bilgi veren Özdağ, "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın yarın Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklaması bekleniyor.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın anlaştığını duyurdu. Saymaz şöyle söyledi: "Kılıçdaroğlu ve Özdağ anlaştı. Geriye protokolü imzalamak kaldı. O da bu akşam halloluyor. Son dakikada bir sürpriz olmazsa Özdağ, yarın Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayacak."