Kılıçdaroğlu yeni danışman atadı: "Gayet sol, sosyal demokrat bir adamımdır"

Kılıçdaroğlu yeni danışman atadı: "Gayet sol, sosyal demokrat bir adamımdır"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihinden önce atanan bütün danışmanlarını görevden aldıktan sonra bugün iki danışman ataması gerçekleştirdi. Bu isimlerden birinin Özgür...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihinden önce atanan bütün danışmanlarını görevden aldıktan sonra bugün iki danışman ataması gerçekleştirdi. Bu isimlerden birinin Özgür Yici olduğu öğrenildi.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu, yıllar önce Sabah.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Özgür Yici'yi danışman olarak görevlendirdi. Yici, Sabah yayın grubunda Dinç Bilgin'in patron olduğu dönemde çalışmaya başlamıştı.

Yici, KRT TV ve ANKA’nın da sahibi olan Güneşim Medya bünyesinde İkinci Yüzyıl gazetesinin de Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

CHP liderinin, eski milletvekili Engin Özkoç'u da danışman olarak görevlendireceği ancak henüz atamasını imzalamadığı öğrenildi.

"Gayet sol, sosyal demokrat bir adamımdır"

Atama haberinin öğrenilmesinin ardından Yici, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı:

"Arkadaşlar Vatan Gazetesi’nde Zafer Mutlu ekibinde hafta sonu ekler kurucu Genel Yayın Yönetmeni’ydim. Lütfen yani. Hani kendimi açıklamak gibi olmasın ama gayet sol, sosyal demokrat bir adamımdır. Rock Kazanı dergisini çıkartmış adama hükümetimsi göndermeler yapmayalım, yemez."