Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçilen Akşener'i tebrik etti

Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçilen Akşener'i tebrik etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3. Olağan Kurultay'da yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Meral Akşener’i telefonla arayarak tebrik etti.ANKA Haber Ajansı'nın aktardığına göre, Kemal Kılıçdaroğlu,...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3. Olağan Kurultay'da yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Meral Akşener’i telefonla arayarak tebrik etti.

ANKA Haber Ajansı'nın aktardığına göre, Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ATO Congresium'da düzenlenen İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı’nda kullanılan 1151 oyun 1127’sini alarak yeniden Genel Başkan seçilen Meral Akşener’i telefonla aradı ve tebrik etti.

TIKLAYIN: Akşener: CHP’den 15 milletvekili istedik, en büyük pişmanlığımdır

"Hayatımın en büyük pişmanlığı" demişti

Akşener, kongrede yaptığı konuşmada oldukça sert ifadeler kullanmış, “Biz bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik, hayatımın en büyük pişmanlığıdır. O gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik, Ömer Seyfettin’in diyetine döndü bu iş… Savaşmadık, savaşmalıydık!” demişti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i tebrik edenler arasında; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer alıyor.