Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan Davutoğlu, iktidara seslendi: Hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz?

Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan Davutoğlu, iktidara seslendi: Hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Adıyaman'da bugün yapılan saldırı girişimlerini...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Adıyaman'da bugün yapılan saldırı girişimlerini kınadı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin olaylar bu iktidarın eseridir" diyen Davutoğlu, iktidara; "Cami avlusunda, cenazede siyaset yaparak, kardeşi kardeşe düşman ederek, hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz?" dedi.

Davutoğlu sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırlara tepki gösterdi. Davutoğlu, "Samimi müslümanlar insanların camiye gelmesinden, sahabe türbesini ziyaret etmesinden ve Fatiha okumasından mutlu olurlar" ifadesini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Ey iktidar sahipleri, cami avlusunda, cenazede siyaset yaparak, kardeşi kardeşe düşman ederek, hedef göstererek ne yapmak istiyorsunuz? Bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nu hedef alan çirkin olaylar bu iktidarın eseridir.

Samimi müslümanlar insanların camiye gelmesinden, sahabe türbesini ziyaret etmesinden ve Fatiha okumasından mutlu olurlar. Kem sözle ve hakaretle güçlerini korumak isteyenler ise insanları dinden ve ibadetten soğutur. Hiç bir iktidar gücü bu vebalin ağır yükünden kurtulamaz."