Kılıçdaroğlu'ndan Akalın'a tepki gösterenlere: Kim, nerede isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize

Kılıçdaroğlu'ndan Akalın'a tepki gösterenlere: Kim, nerede isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize
Şarkıcı Demet Akalın, dün İzmir'de AKP mitinginde sahne aldı. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akalın'a tepki gösterenlere seslenerek "Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl...

Şarkıcı Demet Akalın, dün İzmir'de AKP mitinginde sahne aldı. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akalın'a tepki gösterenlere seslenerek "Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize" dedi.

Demet Akalın'ın AKP mitinginde sahne alması sosyal medyada gündem oldu. Akalın'a tepki gösterenlere seslenen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı törende sanatçıları hedef alarak, "Şimdi o sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyor. Bu ülke için çivili bir ağaçları yok" demişti.

Demet Akalın ise Kılıçdaroğlu'na kalp emojili yanıt verdi.