Kirişci, Millet İttifakı'nı hedef aldı: Bu millet bunları sandığa gömecek, her birini siyasi mevta haline getirecek

Kirişci, Millet İttifakı'nı hedef aldı: Bu millet bunları sandığa gömecek, her birini siyasi mevta haline getirecek
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eline aldığı süpürgeyle, "Hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ve Millet İttifakı'nı hedef aldı. Kirişci, "Hadi oradan, eline de süpürgeyi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eline aldığı süpürgeyle, "Hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ve Millet İttifakı'nı hedef aldı. Kirişci, "Hadi oradan, eline de süpürgeyi almış temizleyecekmiş. 'Yıkılan pehlivan güreşe doymaz' deriz ama bunlar pehlivan da değil ama ben biliyorum bu millet bunları sandığa gömecek, her birini birer siyasi mevta haline getirecek" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ta muhtarlarla bir araya geldi.

Kirişci, "Bunlar bugüne kadar hangi hizmeti yaptılar da biz duyduk da alkışlamadık. Bana bir söyleyin hangi hizmeti yaptılar? Ellerinden alan mı var? Yok ama bunların derdi hizmet değil, bunların derdi masa ve kasa, 2 tane dertleri var. Bunu ben söylemiyorum, bu masanın millet iradesini artık yansıtmadığını 23'üncü toplantıda söyleyen Sayın Meral Akşener. Söylediği cümleleri tekrar ediyorum, 'Bu masada millet iradesi kalmamıştır, bu masa kumar masasına dönmüştür. Bu masa, noter masasına dönüşmüştür.' Bunu diyen ben değilim, bunu diyen hanımefendi. Peki bu hanımefendi ne oldu ne bitti de masaya geri döndü? Bunlar, tek bir Cumhurbaşkanı Yardımcımız var, Fuat Oktay, bu adama söylemediklerini bırakmadılar Meclis'te biliyor musunuz? Şimdi bunların, bilinen, şu anda 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcıları var" dedi.

"MİLLET SANDIĞA GÖMECEK, HER BİRİNİ BİRER SİYASİ MEVTA HALİNE GETİRECEK"

Bakan Kirişci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dün eline almış süpürgeyi, süpürgenin sapını gösteriyor, temizlik yapıyor. Bu ülke, bizden sonra gelecek nesiller, bizlere bakıyorlar, bizlere bakarak not veriyor değiller, ülkenin geleceğini tartışıyor bu çocuklar. Ben utandım, bunu söyleyen hanımefendi bize edep, adap dersi veriyor. Hadi oradan, eline de süpürgeyi almış temizleyecekmiş. 'Yıkılan pehlivan güreşe doymaz' deriz ama bunlar pehlivan da değil ama ben biliyorum bu millet bunları sandığa gömecek, her birini birer siyasi mevta haline getirecek. O gün, 14 Mayıs akşamıdır." (DHA)