Konyaspor: İki galibiyet bizi ligde tutar

Konyaspor: İki galibiyet bizi ligde tutar
Konyaspor basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Darüşşafaka'yı konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken Konyaspor, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda antrenman yaptı.HER ŞEYİ...

Konyaspor basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Darüşşafaka'yı konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken Konyaspor, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda antrenman yaptı.

HER ŞEYİ BİR ANDA DEĞİŞTİRMEK KOLAY DEĞİL

Başantrenör Can Sevim, zamanlarının kısıtlı olduğunu, her şeyi bir anda değiştirmenin kolay olmadığını ancak kendilerine inandıklarını belirtti, "daha istekli daha hızlı olma zorunluluğumuz var. Bunun değişmesi lazım" dedi.


İKİ GALİBİYET LİGDE TUTAR

"Matematiksel olarak baktığımız zaman iki galibiyet bizi ligde tutar" diyen Sevim, rakiplerinin kazandığı maçlarla doğrudan bağlantı olacağını hatırlattı, "Yaptığımız hesaplara bakarsak dört galibiyeti en azından almamız lazım ki işi garantileyebilelim. İki galibiyetin ligde tutabileceği gibi, 4 galibiyet de ligde tutabilir" şeklinde konuştu.


KAYBETMEKTEN SIKILDIK

Konyaspor oyuncusu Sinan Sağlam da kaybetmekten sıkıldıklarını söyledi, "Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Çok sert oynayan ve formda olan bir ekip. Bizim de artık önümüzdeki bütün maçları kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Oyuncu grubu olarak da staff grubu olarak da herkes farkında ve ona göre çalışıyor. Elimizden geleni yapacağız. Çok şanssız mağlubiyetler oldu. Artık bu kötü gidişata son vermek istiyoruz ve kazanmayı amaçlıyoruz" açıklamasını yaptı.