Kritik buluşma yarın: Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ile bir araya gelecek

Kritik buluşma yarın: Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ile bir araya gelecek
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala görüşme trafiği hızlanıyor.Seçimin ilk turunda yüzde 5 oy alarak kilit isim haline gelen ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarın CHP Genel Başkanı...

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala görüşme trafiği hızlanıyor.

Seçimin ilk turunda yüzde 5 oy alarak kilit isim haline gelen ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarın CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

TIKLAYIN - Kulis: Oğan, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek

Gazete Pencere'nin edindiği bilgiye göre Sinan Oğan bu kritik görüşme öncesinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Oğan'ın bu görüşmede cumhurbaşkanı adayı olduğunu vurgulayarak "Sizinle görüştüm ama asıl aday ile görüşmem daha doğru olur" dediği ifade ediliyor.

MİLLET İTTİFAKI'NDAN OĞAN ATAĞI

Oğan, dün Millet İttifakı ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Olumlu geçtiği ifade edilen bu görüşmenin ardından Davutoğlu, bugün de yine ittifak ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile buluştu.