Kulis: CHP'de iki ismin atama çekişmesi

Kulis: CHP'de iki ismin atama çekişmesi
halktv.com.tr yazarı Seyhan Avşar, Engin Özkoç ile Faik Öztrak arasında gerilim olduğunu yazdı.Avşar'ın yazısına göre, Engin Özkoç ile Öztrak arasında bir tartışma yaşanmış ve Özkoç bu tartışmada sesini yükseltmiş. Sebebi...

halktv.com.tr yazarı Seyhan Avşar, Engin Özkoç ile Faik Öztrak arasında gerilim olduğunu yazdı.

Avşar'ın yazısına göre, Engin Özkoç ile Öztrak arasında bir tartışma yaşanmış ve Özkoç bu tartışmada sesini yükseltmiş. Sebebi ise parti örgütü.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Engin Özkoç bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu'nun bu görüşmede "Örgütten sorumlu koodinatörlük" görevini Özkoç’a verdiği öne sürüldü. Hatta Özkoç bu görevi bir grup milletvekiliyle beraber yürütmeyi planlayarak bazı vekillerle telefonda görüştü. Yeni görevine ve yapacakları çalışmalara yönelik bilgilendirme dahi yaptı.

Avşar'ın iddiasına göre, Özkoç bu görüşmeyi sadece vekillerle değil İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla da paylaşmış. İmamoğlu, Özkoç’un bu göreve gelmesinin önemli bir adım olduğunu ancak sorunları çözmeye yetmeyeceğini aktarmış. Özkoç'un atamasına ise en büyük karşı çıkışı ise Faik Öztrak gösteriyormuş. Öztrak, örgütten sorumlu ismin CHP Merkez Yönetim Kurulu’ndan (MYK) birisi olması gerektiği konusunda bastıyormuş.