Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de! Sözleşme şartları belli oldu

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de! Sözleşme şartları belli oldu
Fenerbahçe, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı. İtalyan yıldızın sözleşme şartları belli olurken sarı-lacivertlilerden kazanacağı yıllık ücret de netleşti.Fenerbahçe, Ocak transfer döneminin ilk...

Fenerbahçe, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı. İtalyan yıldızın sözleşme şartları belli olurken sarı-lacivertlilerden kazanacağı yıllık ücret de netleşti.

Fenerbahçe, Ocak transfer döneminin ilk resmi hamlesini İtalyan yıldız Leonardo Bonucci ile yaptı. Son olarak Union Berlin forması giyen Bonucci, kulübüyle sözleşmesini feshetti ve bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Bonucci ile 6 aylık sözleşme imzalayacak. Bonucci 6 aylık sürede Fenerbahçe'den 1.3 milyon euro kazanacak.

BONUCCI'NİN KARİYERİ

Nesta, Maldini ve Baresi gibi unutulmaz defans oyuncularını yetiştiren İtalya'nın son dönemine damga vuran savunma oyuncularından olan Leonardo Bonucci, muhteşem bir kariyere sahip.

Inter altyapısında kariyerine başlayan Bonucci, Treviso ve Pisa'da kiralık olarak forma giydi. 2009'da Inter'den 4 milyon euroluk bonservis bedeliyle Genoa'ya transfer olan Leonardo Bonucci, aynı yaz 10.5 milyon euroya Bari'ye transfer oldu.