Mahkemenin Tutdere kararından sonra Adıyaman'da AK Partili Meclis Üyesi CHP'ye katıldı
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin geçici olarak görevden uzaklaştırılması ve ev hapsine alınmasının ardından, Belediye Meclisi Başkan Vekili seçimi yapıldı. CHP Meclis Üyesi Ufuk Bayır, 22 oy alarak Başkan Vekili seçilirken, AK Partili Meclis Üyesi Kazım Tanrıverdi, partisinden ayrılarak CHP’ye katıldığını duyurdu.
“Tutdere’ye vurulan pranga Adıyaman’a vurulmuştur”
Kazım Tanrıverdi, CHP’ye geçişini duyururken, “Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Tutdere’ye vurulan pranga Adıyaman’a vurulmuş olarak görüyorum. O nedenle onun yanındayım ve onun emaneti olan Ufuk Bayır’ın yanındayım” şeklinde açıklama yaptı.
CHP Grubu güçlendi
Geçtiğimiz hafta, Yeniden Refah Partisi grubundan Halil İzci’nin de CHP’ye katılmasıyla, CHP Meclis Grubu’nun sayısı 22’ye yükseldi.
Kaynak:Haber Merkezi