Mansur Yavaş: Görüyorsunuz, Okşanlar, Kerimcanlar…

Mansur Yavaş: Görüyorsunuz, Okşanlar, Kerimcanlar…
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, son günlerde sosyal medyada dolaşan bazı videoları gündeme getirdi.Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, son günlerde sosyal medyada dolaşan bazı videoları gündeme getirdi.

Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Manisa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada "Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar. Görüyorsunuz nelerle suçluyorlar. Okşanlar, Kerimcanlar yüzüyor. Bir de bize ahlak dersi veriyorlar" dedi.

Sosyal medyada bazı videolar yayımlayan Muhammed Yakut, Melih Gökçek ve Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'la ilgili bir dizi iddiada bulunmuştu. Sosyal medyada gündem olan videolarda Melih Gökçen'in adı Okşan isimli birisiyle anılmıştı. Videolarda Erkam Yıldırım'ın adı da Kerimcan Durmaz ile geçiyor. Muhammed Yakut hakkında tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.