Mansur Yavaş: İktidarda kalmak için her şeyi yapıyorlar

Mansur Yavaş: İktidarda kalmak için her şeyi yapıyorlar
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, AKP'nin iktidarda kalmak için her şeyi yaptığını ifade etti.Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, AKP'nin iktidarda kalmak için her şeyi yaptığını ifade etti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşe-ner ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Kocaeli Mitingi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak kürsüye çıkan Yavaş, Mansur Yavaş özetle şu konuşmayı yaptı:

Ankara'yı peşkeş çekenleri kendileri görevden aldılar. Bu rantı bırakmak istemediler. Söyleyecek sözü olmayanlar iftiralar atmaya başladılar. Sosyal yardımları kesecekler, dediler. Tam aksine artırdık. Kaybedersek Türki-ye'nin bekası gider, dediler. Nasıl bir bekaysa... Söktükleri T.C. tabelalarını as-tık. Çözüm sürecinde kaldırdılar tabelaları. Baktılar hiçbirisi olmuyor. İstanbul seçimini gasp ettiler. İmralı'dan mektup okuttular. Yeniden İmralı'ya heyet gittiği söyleniyor. İktidarda kalmak için her şeyi yapıyorlar. Ülke mülteci dolmuş, sınırlar delik deşik olmuş. Artık yönetemiyorlar.

HÜDA PAR ELEŞTİRİSİ

Hangara kim koyuyormuş füzeleri, kendileri koydular. S-400'leri hangara koydular. Kiminle ittifak yaptılar? Biz sadece listelerimizde yer verdik sadece' diyorlar. 'Onlardan rahatsızız, diyorlar. Biz de rahatsızız. Onları Meclis'e niye taşıyorsunuz?

Fırça yemekten bıktık artık. Her şeyimize karıştılar. Herkes vergi veriyor, askerlik yapıyor. Herkes aynı düşünmeye mecbur değil. Cumhur İttifakı'na oy verenlere saygı duyuyoruz. Onlar da Millet İttifakı'na oy verenle-re saygı duymalı. Tatlı dilli bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Size yalan söylemeyen, hesap vermeye talip olan, denetim komisyonuna muhalefeti başkan yapan bir cumhurbaşkanı geliyor.