Mansur Yavaş: "Adam çalıyor ama çalışıyor" diye muhafazakar kitleye kul hakkı yemeyi meşru kabul ettirdiler

Mansur Yavaş: "Adam çalıyor ama çalışıyor" diye muhafazakar kitleye kul hakkı yemeyi meşru kabul ettirdiler
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Ordu'da düzenlenen mitinge katıldı. Yavaş, iktidarı, savunma sanayiine ait projeleri siyasete karıştırmakla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Ordu'da düzenlenen mitinge katıldı. Yavaş, iktidarı, savunma sanayiine ait projeleri siyasete karıştırmakla suçladı, "Adeta Silahlı Kuvvetler'in siyasete alet edilmesidir" dedi.

Yavaş'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Ortada yüz yıldır, kendi teknolojimizi ürettiğimiz ne varsa İHA’lar SİHA’lar, Anadolu Gemisi ne varsa meydana çıktı. Eyvallah. 14’ünden sonra daha da geliştirmek boynumuzun borcu. Bunlar ordunun milli malıdır, bunların siyasete alet edilmesi adeta Silahlı Kuvvetler'in siyasete alet edilmesidir. Lütfen muhalefete karşı bunları doğrultmayın. Buradaki muhalefet de Türk milletinin şerefli evlatlarıdır. Ne zannediyorsunuz siz bizi? Ama S-400’ü aldınız, hangara koydunuz, hiç sesiniz çıkmıyor. 

İŞÇİLERE MİTİNG DAYATMASI

Eskiden işçiler yoklama alınarak... Şimdi de yaptılar Ankara’da mitingde. Aileleriyle beraber yoklama vererek mitinglere geliyordu. Ve jeliboncu başkanın oğlunun futbol takımına zorunlu olarak seyirci götürülerdi. 

"KUL HAKKI YEMEYİ MUHAFAZAKAR KİTTLEYE MEŞRU OLARAK KABUL ETTİRDİLER"

Bunların her cuma ayet sallayan bir bakanları vardı. Onun devletin uçağında bir görüntüsü var. Bir şişeyi devirmiş, önceden devirdiyse onlar belli değil. Öyle sızmış kalmış bir görüntüsü vardı. Bir tek kelime ettiğini duydunuz mu? Hakkında bir sürü yolsuzluk iddiası var o bakanın değil mi? Yargılamak yerine büyükelçi yaptılar. Gerçek Müslümanlığın ne olduğunu görün. Gerçek Müslümanlık kul hakkı yememektir.

Ankara'da jeliboncu bir belediye başkanı hakkında, bütün Türkiye duydu, bu adam çalıyor ama çalışıyor diye o muhafazakar kitlenin hepsine kul hakkı yemeyi meşru olarak kabul ettirdiler. Dine en büyük zararı bunlar verdiler.