Marmaray açıkladı: Bir intihar vakası daha
Halkalı-Gebze arasında tren seferleri yapan Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda bir kişi, raylara atlayarak intihara teşebbüs etti. Marmaray'dan açıklama geldi.
GAZETE PENCERE - İstanbul'un en çok kullanılan toplu ulaşım araçlarından Marmaray'da bir intihar vakası daha yaşandı.
Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti.
Halkalı-Gebze arasında tren seferleri yapan Marmaray'ın sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı.
Saat 14.52'de yapılan açıklamada, "Yenikapı istasyonunda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle tek hat işletmeciliği yapılmakta olup, Marmaray seferlerinde gecikmeler yaşanmaktadır. Yolcularımızın gecikmelerden etkilenmemesi için alternatif ulaşım seçeneklerini de değerlendirmeleri önemle duyurulur" denildi.
Seferlerde gecikme yaşandığı belirtildi.
Marmaray'dan yapılan son açıklamada ise "Sayın Yolcularımız, Marmaray trenlerimiz çift hattan işletilmeye başlanmış olup, tren trafiğini düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Önemle duyurulur" denildi.
Kaynak:Haber Merkezi