MetroPOLL Araştırma Kurucusu Sencar: CHP içinde İmamoğlu'na karşı intikam hırsıyla yanıp tutuşanlar var

MetroPOLL Araştırma Kurucusu Sencar: CHP içinde İmamoğlu'na karşı intikam hırsıyla yanıp tutuşanlar var
KRT TV'ye konuk olan MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, CHP içinde Ekrem İmamoğlu'na karşı intikam hırsıyla yanıp tutuşan kitlenin olduğuna dikkat çekti.MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, CHP'nin İBB adayı Ekrem...
KRT TV'ye konuk olan MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, CHP içinde Ekrem İmamoğlu'na karşı intikam hırsıyla yanıp tutuşan kitlenin olduğuna dikkat çekti.

MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'na karşı CHP içinde intikam hırsında olan bir seçmen kitlesinin olduğunu ifade etti.

KRT TV'ye konuk olan Sencar, aday gösterilmeyen bazı ilçe belediye başkanlarının da İmamoğlu ve CHP'nin bu seçimlerdeki başarısızlığını beklediklerini ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İmamoğlu'nun bu döne İstanbul seçimlerini kazanması halinde 2028 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de tereddütsüz bir şekilde kazanacağını ifade eden Sencar, "İmamoğlu'nu sadece savcılar engelleyebilir onun dışında engelleyebilecek bir faktör olduğunu düşünmüyorum. 2028'de Cumhurbaşkanı olduğu takdirde de önümüzdeki sürecin lider olur" diye konuştu.