MHK'nın yeni başkanı Ahmet İbanoğlu oldu!

MHK'nın yeni başkanı Ahmet İbanoğlu oldu!
Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkan ve üyeleri belli oldu. MHK'nın yeni başkanı Ahmet İbanoğlu oldu.MHK üyeleri bugün belirlendi. MHK Başkanı, Lale Orta'nın ardından Ahmet İbanoğlu oldu. Türkiye Futbol Federasyonui 14 Temmuz...

Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkan ve üyeleri belli oldu. MHK'nın yeni başkanı Ahmet İbanoğlu oldu.

MHK üyeleri bugün belirlendi. MHK Başkanı, Lale Orta'nın ardından Ahmet İbanoğlu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonui 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı ile yeni üyeleri ve başkanı belirlerdi.

MHK üyeleri şöyle: Ünsal Çimen, Tolga Özkalfa, H. Ahmet Erdoğan, Erhan Sönmez, Seçim Demirel, Sefer Altuntaş, İbrahim Çınar, Ziya Çetin.


Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, 1959 yılından önceki şampiyonlukların değerlendirilmesi için özel bir komisyon kurulacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türk futbolunun acil çözüm bekleyen konularına ilişkin çözüm odaklı bir anlayışla somut adımlar atmayı sürdüren Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafından, 1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir" denildi.