MHP Genel Başkan Yardımcısı, İmamoğlu ile Yavaş'ı hedef aldı: Ne geziyor bunlar miting miting, bu bir suç!

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İmamoğlu ile Yavaş'ı hedef aldı: Ne geziyor bunlar miting miting, bu bir suç!
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı...

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Yönter, "Ne geziyor bunlar miting miting, İstanbul'da, Ankara'da belediye başkanı yok; bu bir suç!" ifadelerini kullandı.

Haber Global'de yayınlanan, "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'in, İmamoğlu ve Yavaş'a yönelik açıklamaları dikkati çekti.

Yönter, şunları söyledi: 

"Bunların amacı çıkar, rant, ikbal, her türlü tavizi vererek bir koltuk elde etmek. Bizim böyle bir amacımız yok. Önce ülkem ve milletim ve sonra partim ve ben diyen bir anlayışa sahibiz. Prof. Dr. Erol Güngör, milli birlik ve dayanışma davası der. Ayrıca der ki, milliyetçilik bir dış mesele olarak değerlendirildiğinde yerli kültürün yabancı kültüre direnişidir. Millet, bir vize vermeden neyin dağıtımını yapıyorsunuz? Büyükşehir belediye başkanları, millet birinizi İstanbul'a birinizi Ankara'ya görevlendirdi. Buralarda başkan yok, bu bir suç, bu bir görev ihlali suçu, görevi kötüye kullanma suçu. Yavaş ve İmamoğlu'nu yanınıza alıp seçim mi kazanacaksınız?"