MHP İlçe Başkanı 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı

MHP İlçe Başkanı 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır'da polisin düzenlediği operasyonda 1 kilo eroin ile yakalandı. Hizan ilçe yönetimi, MHP Genel Merkez talimatıyla düşürüldü.1 kilo uyuşturucu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır'da polisin düzenlediği operasyonda 1 kilo eroin ile yakalandı. Hizan ilçe yönetimi, MHP Genel Merkez talimatıyla düşürüldü.

1 kilo uyuşturucu ile yakalanan Üste, gözaltına alındı. Üste'nin şu anki durumu ise bilinmiyor.

GENEL MERKEZ, YÖNETİMİ FESHETTİ

Bitlis İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda, “Bitlis Hizan MHP İlçe yönetim kurulumuz genel merkezimin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince fesh edilmiştir” denildi.


"KENDİSİ İSTİFA ETTİ, BU OLAYA DENK GELDİ"

Tele1.com.tr’den Egehan Erkün'ün haberine göre, MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, Üste hakkında "eski ilçe başkanı" ifadesini kullandı. Uçak olayı önce reddetti, sonra doğruladı.

Görevden almayı Genel Merkez'in yapmadığını söyleyen Uçak, "Kendisi istifa etti ama paylaşımı o şekilde yaptık” şeklinde konuştu. Uçak, “Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde de bu tarz olaylar olmaz” dedi.

Üste'nin son durumu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Uçak, “Bilmiyorum, haberimiz olmadı” ifadesini kullandı.