MHP'li Meclis üyesi, HES kanalına zehirli atık bırakan şirketi gündeme getiren CHP'li isme saldırdı

MHP'li Meclis üyesi, HES kanalına zehirli atık bırakan şirketi gündeme getiren CHP'li isme saldırdı
HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP Hanönü Belediye Meclis üyesi Metin Yamalı ve adamlarının CHP ilçe başkanı Mehmet Soysal'ı darp ettiğini duyurdu.Gergerlioğlu, saldırının sebebi olarak MHP'li isimlerin Soysal'ın HES Kanalına...

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP Hanönü Belediye Meclis üyesi Metin Yamalı ve adamlarının CHP ilçe başkanı Mehmet Soysal'ı darp ettiğini duyurdu.

Gergerlioğlu, saldırının sebebi olarak MHP'li isimlerin Soysal'ın HES Kanalına zehirli kimyasal atık bıraktığı ifade edilen Acacia Maden İşletmeleri A.Ş.'nin konusunu Meclis'e gündeme getirmesinden kaynaklandığını belirtti. Gergerlioğlu, MHP'li Metin Yamalı'nın söz konusu şirkete yemek verdiği ve maddi çıkar elde ettiğini, bu yüzden de şirketi gündeme getiren Soysal'ı darp ettiklerini belirtti.

Gergerlioğlu "Şu hale bak! TBMM'de holdingin atıklarını gündem etmiştim. Şirkete yemek veren, maddi çıkarı olan MHP Hanönü Bel. Meclis üyesi Metin Yamalı ve adamları konuyu gündem eden CHP ilçe başkanı Mehmet Soysal'ı pusu kurarak bu hale getirmiş. Atıklar halkı zehirlemeye devam ediyor!" dedi.