MHP’li Toper ile DEVA’lı Ekmen arasında sert tartışma: Düne kadar küfür ettiğiniz seçmenin oyunu istiyorsunuz

MHP’li Toper ile DEVA’lı Ekmen arasında sert tartışma: Düne kadar küfür ettiğiniz seçmenin oyunu istiyorsunuz
Canlı yayında Cumhur İttifakı'nın MHP'li Beşiktaş adayı Serkan Toper ile DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Emin Ekmen arasında gerçekleşen tartışma oldukça çekişmeli geçti.MHP'li Beşiktaş adayı Serkan Toper, DEVA...
Canlı yayında Cumhur İttifakı'nın MHP'li Beşiktaş adayı Serkan Toper ile DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Emin Ekmen arasında gerçekleşen tartışma oldukça çekişmeli geçti.

MHP'li Beşiktaş adayı Serkan Toper, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'e yönelik olarak "Sen CHP listelerinden vekil oldun" şeklinde bir ithamda bulundu. Bunun üzerine Ekmen, Toper'e şu cevabı verdi: "Sen de bugün AK Partili seçmenin oylarıyla Beşiktaş'ta yarışıyorsun. Düne kadar küfür ettiğiniz seçmenin oyunu istiyorsunuz."

Toper, bu sözlere karşılık olarak şu açıklamayı yaptı: "O zaman sizin gibi İkinci Cumhuriyetçiler, kurucu değerlere hasım olanlar orada olduğu için bu lafları ediyorduk."

Bu sözler üzerine Ekmen, Toper'e yönelik olarak "Erdoğan düne kadar kurucu değerlere ihanet eden bir lider miydi yani?" sorusunu yöneltti.