Millet İttifakı liderleri 28 Mayıs'ta sandık başında olacak

Millet İttifakı liderleri 28 Mayıs'ta sandık başında olacak
Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal bu akşam 14 Mayıs seçimine ve 28 Mayıs'ta ikinci turu yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne...

Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal bu akşam 14 Mayıs seçimine ve 28 Mayıs'ta ikinci turu yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi. Seçim gecesi liderler ve kurmaylarının sahada olmak yönünde karar aldığı öğrenildi.

Fox Haber Ankara Haber Müdürü Engin Yılmaz, karara ilişkin şu bilgileri aktardı:

Bugün toplantıda alınan bir karar, 28 Mayıs akşamı, seçim günü saat 17.00'de sandıklar kapandığı andan itibaren genel başkanlar, yani 6 lider dahi sokakta, sandıkların başında olacak, oy sayımı devam ederken. O gün Millet İttifakı süreç boyunca sahada olacak. Genel başkanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, MYK üyeler, başkanlık divanı üyeleri, yani başkanlar ve kurmayları 28 Mayıs akşamı oy sayımı sürerken, tutanaklar tutulurken, tutanaklar YSK sistemine girerken okullarda, sandık başlarında, il ve ilçe seçim kurullarında olacak. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ileriki günlerde buna ilişkin açıklama yapması bekleniyor.