Millet İttifakı'nın büyük İstanbul mitingi: "Türkiye'ye demokrasiyi getirmeye hazır mısınız?"

Millet İttifakı'nın büyük İstanbul mitingi: "Türkiye'ye demokrasiyi getirmeye hazır mısınız?"
Millet İttifakı'nın Maltepe Meydanı'ndaki büyük İstanbul Mitingi sona erdi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de miting düzenledi. Mitinge; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,...

Millet İttifakı'nın Maltepe Meydanı'ndaki büyük İstanbul Mitingi sona erdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de miting düzenledi. Mitinge; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.


TEMEL KARAMOLLAOĞLU: HERKESİN DERT BABASI OLACAĞIZ

Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda düzenlenen mitingde ilk olarak kürsüye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu çıktı. Karamollaoğlu, "Bizim derdimiz belli bir makama gelmek değil. Devletten hakkını alamayanların derdi de bizim derdimiz. Herkesin dert babası olacağız, dertleşeceğiz. Sanayide büyük bir devrim yapacağız" dedi.

TIKLAYIN - Karamollaoğlu büyük İstanbul mitinginde konuştu: Herkesin dert babası olacağız, dertleşeceğiz

MANSUR YAVAŞ: MEVSİMLİK MİLLİYETÇİLİĞİNİZİ REDDEDİYORUZ

Mitingde kürsüye Karamollaoğlu'ndan sonra ikinci olarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çıktı. Mansur Yavaş, "Hesap vermekten korkuyorlar. Yolsuzluk dosyaları savcılıkta, 15 Mayıs'ı bekliyoruz. Mevsimlik milliyetçiliğinizi reddediyoruz. Gençleriniz azarlamayan, onlardan akıl alan ve onları en iyisine layık gören, vatandaşını her türlü talebi istemesini hak gören bir anlayışla inşallah 14 Mayıs’ta sandığa gidiyoruz ve birleşe birleşe kazanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Mansur Yavaş: Mevsimlik milliyetçilikleri, mevsimlik muhafazakarlıklarını reddediyoruz

EKREM İMAMOĞLU: GÜLE GÜLE KARDEŞİM, EVLERİNİZE YOLLAYACAĞIZ SİZİ

Mansur Yavaş'tan sonra üçüncü olarak kürsüye çıkan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tarihin en kötü ekonomik krizini unutturmak için o kötü dillerini milletimizi bölmek için kullanıyorlar. Bunlar kötülüğü o kadar büyüttüler ki artık miting alanlarında eşlerimizin görüntülerini yayınlayarak oy kapma ucuzluğunu başlattılar. Güle güle kardeşim güle güle, evlerinize yollayacağız sizi. Bu işi ilk turda bitirmek farzdır" diye konuştu.

TIKLAYIN - İmamoğlu: Bu işi ilk turda bitirmek farzdır!

ALİ BABACAN: HERKESİN CEBİNDEKİ 200 LİRADAN 124 DOLARI KİM ÇALDI?

Kürsüye Ekrem İmamoğlu'ndan sonra dördüncü olarak Ali Babacan çıktı. Babacan, "Pahalılığı, yolsuzluğu en iyi bilenlersiniz. Hey gidi İstanbul. 2010'da İstanbul Avrupa Kültür Başkenti olmuştu. Yaptığımız reformlarla yapmıştır. Ülkeyi şimdi getirdikleri noktaya bakın. 200 liralık banknotun hikayesini anlatayım. 2009 yılında tedavüle çıktı. Kaç dolar ediyordu, 134 dolar ediyordu. Bugün ne kadar, 10 dolar bile etmiyor. Döviz bürosunda 20,5 oldu. Herkesin cebindeki 200 liranın 134 dolar iken 9 dolara düşüren yani 124 doları kim çaldı? Herkesin cebindeki 200 liradan 124 doları kim çaldı?" dedi.

TIKLAYIN - Babacan: Herkesin cebindeki 200 liradan 124 doları kim çaldı?

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN BİNALİ YILDIRIM'A: HADDİNİ BİL!

Kürsüye Gültekin Uysal'dan sonra altıncı olarak Ahmet Davutoğlu çıktı. Davutoğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul mitinginde; Binali Yıldırım’a seslenerek “Girdiği her seçimi kaybeden, başbakanlık makamını da gasp eden bir adam, çıkmış bizi yabancı işgalcilerle bir arada tutuyor. Haddini bil, haddini” dedi.

TIKLAYIN - Davutoğlu’ndan Binali Yıldırım’a: Haddini bil!

AKŞENER: TÜM PSİKİYATRLARI BU ABİLERİ TEDAVİ İÇİN DAVET EDİYORUM

Ahmet Davutoğlu'ndan sonra yedinci olarak çıkan Meral Akşener, "Hayatımda bu kadar rezil bir seçime ilk defa gidiyoruz. Milletine işgalci, darbeci diyen bir dil. Tüm psikiyatrları bu abileri tedavi için davet ediyorum. Cezai ehliyetleri kalmadı. Yeşildağ ailesinin bir ferdi bir kaset  yayınladı. O kasette nasıl hırsızlık yapıldığı anlatılıyor. Antalya Havalimanı, 2007'de işletmesi satışa çıkıyor. Bir firma 5 milyar euro veriyor. Buna karşılık o firmanın dosyasından evrak çalınıyor, yakınlardan birine 3 milyar euroya veriliyor, 1 milyar euro cep ellez ediliyor. Ali Yeşildağ'ın iddiasına göre senin cebine girmiş" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Meral Akşener: Recep Bey, en yakın aile dostunuz yayınladığı kasette nasıl hırsızlık yapıldığını anlatıyor

KILIÇDAROĞLU: KUL HAKKI YİYENİN BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM

mitingde kürsüye son olarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu, "Ben onların neler yediğini biliyorum, kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim" dedi.

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu: Ben onların neler yediğini biliyorum, kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim!

MİTİNGE SOĞANLA GELDİ

Boynuna soğanları kolye yapan ve elinde “Soğanın cücüğü mü, 418 milyar dolar soyanın cücüğü mü” yazılı pankartla Ümraniye'den mitinge gelen vatandaş, “Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıyı simgeleyen bir yiyeceğimiz soğan. Maalesef soğan, altın kadar değerli oldu. Bunun gibi birçok yiyecekler sayabiliriz. Tayyip Erdoğan’ı devirecek olan soğan, patates olacak” dedi.