Millet İttifakı'nın mitingine gitmeye çalışan gazeteciler isyan etti: Bakanlık, girişi zorlaştırmak için bütün yolları kapatmış!

Millet İttifakı'nın mitingine gitmeye çalışan gazeteciler isyan etti: Bakanlık, girişi zorlaştırmak için bütün yolları kapatmış!
Millet İttifakı'nın bugünkü İstanbul Mitingi'ne saatler kala, alana gitmeye çalışan gazeteciler İçişleri Bakanlığı'nın yolları kapatmasına isyan etti. Gazeteciler Şirin Payzın ve Emin Çapa, sosyal medya hesapları üzerinden...

Millet İttifakı'nın bugünkü İstanbul Mitingi'ne saatler kala, alana gitmeye çalışan gazeteciler İçişleri Bakanlığı'nın yolları kapatmasına isyan etti. Gazeteciler Şirin Payzın ve Emin Çapa, sosyal medya hesapları üzerinden tepkilerini dile getirdi.

Şirin Payzın, "Sabah 10:30 bütün yolları kapatmışlar.. Herkes isyanda.. ne hakla bütün yolları kapatırsınız! Ne hakla insanların seyahat özgürlüğünü kısıtlarsınız.. Yarın mitingin için yine yollar kapalı mı olacak? Tabii ki hayır! Yeter ki bugün kalabalık olmasın bir tanesinin canı sıkılmasın .." ifadelerini kullandı.

Emin Çapa ise, "22 dakikadır Maltepe Miting alanındaki canlı yayın noktasına varmaya çalışıyoruz. İçişleri Bakanlığı miting alanına girişi zorlaştırmak için gereken her tedbiri almış. O polisten bu polise yönlendiriliyor, birilerine telefon eden memurlarca dolaştırılıyoruz. Canlı yayın malzemeleriyle yürüyeceğiz" dedi.