Letonya'da öldük öldük dirildik: 2-3

Letonya'da öldük öldük dirildik: 2-3
A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 3'üncü maçında Letonya ile deplasmanda karşılaştı. Bol gollü karşılaşmada millileri öne geçiren golleri Abdülkerim Bardakçı, Cengiz Ünder ve İrfan...

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 3'üncü maçında Letonya ile deplasmanda karşılaştı. Bol gollü karşılaşmada millileri öne geçiren golleri Abdülkerim Bardakçı, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci kaydetti.

Ay yıldızlı ekibin Letonya karşısında sahaya çıktığı ilk 11: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Umut Nayir

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler ve Ümraniyespor'un forvet oyuncusu Umut Nayir, ilk kez bir milli karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 

İlk yarı 0-1

D grubunda oynadığı 2 maçın ardından 3 puanla üçüncü sırada yer alan A Milli Takım, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

22. dakikada, ilk milli maçı olan Abdülkerim Bardakçı'yla öne geçen Türkiye, 39. dakikada Ferdi'yle fileleri havalandırdı ancak genç oyuncunun golü VAR incelemesinden sonra iptal edildi.

Letonya beraberlik golünü buldu

Letonya, dakika 50'de attığı golle karşılaşmada durumu 1-1 beraberliğe getirdi.

60. dakikada Letonya'nın kaydettiği ikinci gol, ofsayttan döndü. Karşılaşmada 1-1 beraberlik korundu.

Letonya - Türkiye: 1-2

Cengiz Ünder, 61. dakikada attığı golle ay yıldızlıları tekrar öne geçirdi.

Letonya 10 kişi

Letonya'da Emsis, 81. dakikada Cengiz Ünder'e yaptığı faulden sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

90+6'da iki gol!

Zorlu karşılaşmada uzatma dakikalarında önce Letonya durumu 2-2 beraberliğe getirdi. Bu golü hemen İrfan Can Kahveci'nin golü takip etti. Türkiye, maçı 2-3 önde tamamladı. Böylece milliler, D grubundaki puanını bir maç fazlasıyla 6'ya çıkardı.

TIKLAYIN: Arda Güler mezuna kaldı!