Mirgün Cabas'ın uyuşturucu testi negatif çıktı: 'Antidepresan kullandığım artık biliniyor'

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan gazeteci Mirgün Cabas'ın test sonucu negatif çıktı. Cabbas, "Uyuşturucu kullanmadığımı ama antidepresan kullandığımı merak eden herkes artık biliyor" dedi.

Mirgün Cabas'ın uyuşturucu testi negatif çıktı: 'Antidepresan kullandığım artık biliniyor'

GAZETE PENCERE - Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında oyuncular Serenay Sarıkaya, Feyza Civelek, şarkıcılar Mabel Matiz ve Tan Taşçı ile birlikte gözaltına alınan gazeteci ve sunucu Mirgün Cabas'ın uyuşturucu test sonucu negatif çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cabas, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Cabas, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hakkımdaki soruşturma nedeniyle yapılan testler sonucunda uyuşturucu kullanmadığımı ama antidepresan kullandığımı merak eden herkes artık biliyor. Bu bilgilerin kime ne faydası olacak onu da bilmiyorum. Bu olay babamın kaybına denk geldi ve galiba hayatımın en karışık dönemi oldu. Ailem, çocuklarım, arkadaşlarım, tanıdıklarım, işlerimi destekleyenler, siz… Herkes ne kadar iyi ve anlayışlıydı. Teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar