İnce çekilecek mi? Saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek

İnce çekilecek mi? Saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün saat 14:00’te basın toplantısı düzenleyecek. Sözcü yazarı Aytunç Erkin'in "Dün akşam Muharrem İnce ve 11 arkadaşı bir otelde toplandılar. Saat...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün saat 14:00’te basın toplantısı düzenleyecek.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin'in "Dün akşam Muharrem İnce ve 11 arkadaşı bir otelde toplandılar. Saat 23.00’e kadar süren bir görüş alışverişi yapıldı. 11 kişinin 8-9’u seçime üç gün kala ikinci tura kalamayacaklarını düşündükleri için ‘çekilelim’ yönünde bir değerlendirmeleri olduğunu öğrendim” şeklindeki iddiasının ardından Memleket Partisi'nden bir açıklama geldi.

İletişim danışmanı Oğuz Uçar'ın bilgilendirmesine göre; İnce, saat 14.00'te partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

"'ÇEKİLECEKLER' SÖYLENTİLERİNE İNANAN VAR MI?"

İnce'nin basın toplantısı düzenleyeceği bilgisinin basınla paylaşılmasından önce Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal, bir paylaşım yaptı. "Çekilecek" söylentilerine inanılmaması gerektiğini söyleyen Özkal'ın paylaşımı şöyle:

"Sahi; yapılan bunca algı operasyonundan sonra hala “çekilecekler” söylentilerine inanan var mı? Pes…"

NEVŞİN MENGÜ'DEN YORUM

Gazeteci Nevşin Mengü, İnce'nin basın toplantısı düzenleyeceği haberinin ardından "çekilme" ihtimaline dair şu yorumu yaptı: