Muharrem İnce, 'Belediye Başkan adaylığı' iddialarına açıklık getirdi: "Şu an öyle bir şey yok"

Muharrem İnce,  'Belediye Başkan adaylığı' iddialarına açıklık getirdi: "Şu an öyle bir şey yok"
Yerel seçimlere kısa süre kala İBB Başkanı İmamoğlu ile kritik bir görüşme gerçekleştiren Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, işbirliği önerisine açık olduğunu söyledi. CHP'nin İzmir Büyükşehir adaylığı teklifinde...

Yerel seçimlere kısa süre kala İBB Başkanı İmamoğlu ile kritik bir görüşme gerçekleştiren Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, işbirliği önerisine açık olduğunu söyledi. CHP'nin İzmir Büyükşehir adaylığı teklifinde bulunacağı iddialarına ilişkin de gazeteci Gürkan Hancır'a konuşan İnce, "Şu an öyle bir şey yok" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasında 1 Aralık Cuma günü görüşme gerçekleştiği belirtildi.

İttifak meselesi ele alındı

Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü TV'de görüşmeye ilişkin bilgi vererek, Öğrendiğim kadarıyla geçen cuma günü İmamoğlu ile Muharrem İnce görüştüler. Bu görüşmede ittifak meselesi de ele alındı" ifadelerini kullandı.

"Adaylık şu an için söz konusu değil"

Gazeteci Gürkan Hacır da tv100 ekranlarında Muharrem İnce'nin kendisine 'Belediye Başkan adaylığı' ile ilgili yaptığını aktardı.
Hacır konuyla ilgili şöyle konuştu:

Muharrem İnce dedi ki: “Ben öncelikle seçim güvenliği, sandıkların güvenliği için sandıkları birlikte denetleyelim diye ortak çalışmayı önerdim. Birlikte görüştük. Ama bu hemen net bir şekilde adaylık vs. diye bir şey şu an için söz konusu değil. Ama bir iş birliği olması gerektiğini düşünüyorum”