Nagehan Alçı, Kütahyalı’nın “polismiş” gibi mesaj attığını, şikayet ettiğini iddia etmişti: O mesajlar ortaya çıktı!

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşandıktan sonra başladığı yeni ilişkinin eski eşi tarafından öğrenildiğini belirterek; ''İlişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış'' demişti. Dava dosyasına koyulan o mesajlar ortaya çıktı...

2010 yılında nikah masasına oturan ve ikiz kızları dünyaya gelen Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı, geçtiğimiz sene tek celsede boşandı.

Ayrılık kararının ardından Kütahyalı'dan gördüğü şiddetle gündeme gelen Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün programında evliliğiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz sene tek celsede boşanan gazeteci Nagehan Alçı, yaşadığı psikolojik ve ekonomik şiddeti anlattı.

Rasim Ozan, Yunan sevgiliyi öğrenince "ajan" mesajları attı

Alçı, Kütahyalı ile boşanmasının ardından Yunan bir diplomat ile sevgili olduğunu belirtirken eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın profil fotoğrafını polis logosu yaparak, insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etmişti.

"Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış.” ifadelerini kullanmıştı.

Alçı'nın Yunan sevgilisi merak konusu olurken, Patronlar Dünyası'nın haberine göre bu ismin, Yunan konsolosluğunda görevli istihbaratçı Stavros Christodoulidis olduğu ortaya çıktı.

Alçı, Kütahyalı ile boşandıktan sonra başladığı yeni ilişkinin eski eşi tarafından öğrenildiğini belirterek, “Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış” dedi.

X sosyal medya hesabı B Yüzü’nün yayınladığı davaya ait olduğu belirtilen, Alçı’nın dava dosyasına koyduğu o mesajlar ortaya çıktı. İşte o mesajlar;

bolum-1.jpg

bolum-2.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar