Nagehan Alçı: Tayyip Bey 50.01 alırsa "Atı alan Üsküdar'ı geçti" diyebilir ama dememelidir

Nagehan Alçı: Tayyip Bey 50.01 alırsa "Atı alan Üsküdar'ı geçti" diyebilir ama dememelidir
HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, dün "Yüzde 50,2 oy oranına kimse saygı duymaz. Sorun çıkar" diyerek yazdığı ve sosyal medyada tepki çeken yazısının ardından bugün de Twitter hesabından paylaşımda bulundu.Alçı "Tayyip Bey...

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, dün "Yüzde 50,2 oy oranına kimse saygı duymaz. Sorun çıkar" diyerek yazdığı ve sosyal medyada tepki çeken yazısının ardından bugün de Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Alçı "Tayyip Bey bugünkü devlet gücüyle 50.01 alırsa “Atı alan Üsküdar’ı geçti” diyebilir ama dememelidir. Erdoğan’ın 50 civarında aldığı bir ortamda Özal’ın 1987 tavrı gibi çıkıp herkesi rahatlatan bir basın toplantısı yapması gerektiğini düşünüyorum. 14 Mayıs huzur içinde geçmelidir." dedi.

Gazeteci Murat Yetkin dün Alçı'nın yazısına tepki göstererek "14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu yüzde 50,2 -50,3 ile kazanırsa sorun çıkar yazmışsınız Nagehan Alçı. 6 Eylül 1987’deki siyaset yasaklarının kaldırılması halkoylaması yüzde 50,16 ile, sadece 75 bin 66 oy farkla kabul edilmiş ve Turgut Özal olması gerektiği üzere yenilgiyi kabul etmişt" demişti.

TIKLAYIN- Gazeteci Murat Yetkin’den Nagehan Alçı’ya “seçim” tepkisi

TIKLAYIN- Nagehan Alçı: Kimse 50,2 gibi skorlara saygı duymaz, huzursuz bir ortam doğar