Nevşin Mengü, Demirtaş’ın mesajını paylaştı: Ülkenin yarıdan fazlasını terörist hain ilan edenlere prim vermeyin

Nevşin Mengü, Demirtaş’ın mesajını paylaştı: Ülkenin yarıdan fazlasını terörist hain ilan edenlere prim vermeyin
Edirne Cezaevi’den tutuklu bulunan HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gazeteci Nevşin Mengü’ye mesaj iletti. Mengü, Demirtaş’ın mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.Mengü, kendi hesabından Demirtaş'ın notunu...

Edirne Cezaevi’den tutuklu bulunan HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gazeteci Nevşin Mengü’ye mesaj iletti. Mengü, Demirtaş’ın mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Mengü, kendi hesabından Demirtaş'ın notunu paylaştı:

"Hep birlikte başaracağız, birlikte özgürce yaşayacağız" ifadelerinin yer aldığı notta Demirtaş tarafından şunlar kaleme alındı:

"Sevgili Nevşin Mengü. Yalan, iftira, hakaret kampanyalarına karşı sizler aracılığıyla özellikle gençlere seslenmek istiyorum. Bir ülkenin yarıdan fazlasını "terörist, hain" ilan edenlere asla pirim vermeyin. Hepimiz demokrasi, eşitlil, birlikte yaşam ve barış için çalışıyoruz. Ötesi yalandır, iftiradır.

Bunları bir kenara bırakıp sandığa gidin ve ilk turda değişimi başlatın. Hep birlikte başaracağız, birlikte özgürce yaşayacağız."

Demirtaş, Gazeteci Cüneyt Özdemir'e de mesaj gönderdi. Özdemir mesajı, "Selahattin Demirtaş'tan az önce kendi el yazısı ile bir mesaj aldım. Gençler toplanın, mesaj size..." notuyla paylaştı.