Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın galibiyetini tek nedene bağladı

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın galibiyetini tek nedene bağladı
Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın dün Türkiye Kupası'nda Konyaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, Konyaspor'u...
Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve ünlü spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın dün Türkiye Kupası'nda Konyaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0'lık skorla geçti. Karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, Necip Uysal'dan övgüyle bahsetti.

Beşiktaş'ın son dönemde gol yememe alışkanlığı bugün de devam etti. Ama mesela ligde oynadığı İstanbulspor maçında bugünden daha fazla net pozisyon verip gol yemeyen bir Beşiktaş vardı.

"Bugün de çok iyi oynadı"

Defansif anlamda çok iyiydi demem. Necip her zamanki gibi o gün de iyi oynamıştı. Bugün de iyi oynadı.

Bugün yine pozisyon verdi. Oğulcan'ın ilk yarının son dakikasında Mert'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda Mert çıkardı.

Bugün de kaleci Necip, stoper Necip, orta saha Necip, sağ bek Necip, 112 acil Necip, kulübede Necip, tribünde Necip, tesiste Necip, evde Necip.

15 senedir bu kadronun içinde olan Necip'in iyi oynamasından dolayı Beşiktaş galip geldi.