Oğan’dan grafikli paylaşım: Erdoğan'ın yurt dışı oylarının nereye doğru eridiği anlaşılıyor

Oğan’dan grafikli paylaşım: Erdoğan'ın yurt dışı oylarının nereye doğru eridiği anlaşılıyor
Daha önce “Seçimler mutlaka ikinci tura kalmalı ve mutlak çoğunlukla seçimler kazanılmalıdır. Bu bir stratejik hamledir” diyen Sinan Oğan bu kez “Yurt dışı kullanılan oylarda başa güreşiyoruz… İlk turda bitsin diyorsanız...

Daha önce “Seçimler mutlaka ikinci tura kalmalı ve mutlak çoğunlukla seçimler kazanılmalıdır. Bu bir stratejik hamledir” diyen Sinan Oğan bu kez “Yurt dışı kullanılan oylarda başa güreşiyoruz… İlk turda bitsin diyorsanız Sinan Oğan'da birleşelim” açıklamasını yaptı.

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan sosyal medya hesabından sandık başı anketlerindeki son durumu yayımladı. “İlk turda bitsin diyorsanız Sinan Oğan’da birleşelim” diyen Oğan’ın paylaşımına göre, yurt dışında Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'ndan sonra en yüksek oyu kendisi aldı.

Oğan, "Yurt dışında toplamda 1.751 milyon kullanıldı. Sandık başı (Exit poll) anketlerinde son durum aşağıdaki gibidir. Yurt dışı kullanılan oylarda başa güreşiyoruz… İlk turda bitsin diyorsanız Sinan Oğan’da birleşelim." dedi.

Söz konusu anket sonucuna göre, yurt dışı kullanılan oyların oranı şöyle:

Erdoğan %38.3

Muharrem İnce %2.1

Kemal Kılıçdaroğlu %27.4

Sinan Oğan %24.5

"Erdoğan'ın yurt dışı oylarının nereye doğru eridiği anlaşılıyor" diyen Oğan'ın twitter hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle: