Ömer Çelik'ten Gaziantep açıklaması: CHP'lilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz

Ömer Çelik'ten Gaziantep açıklaması: CHP'lilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz
AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gaziantep'te CHP'li gençler ve AKP'li gençler arasında çıkan kavgaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çelik "Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP mensuplarının...

AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gaziantep'te CHP'li gençler ve AKP'li gençler arasında çıkan kavgaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çelik "Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP mensuplarının dün gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz" dedi.

Çelik paylaşımında "Siyasetin özgürce yapılabilmesi için siyasete ve siyasetçiye dönük her türlü şiddetin mahkum edilmesi zorunludur. Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP mensuplarının dün gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır. Hiçbir provokasyon odağı Türkiye’nin demokrasi tecrübesine zarar veremez. Gaziantep teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seçim çalışması yapan AKP’liler ile CHP’liler arasında çıkan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüşmüş, çıkan olaylarda CHP'li Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar’ın silahıyla havaya ateş ettiği iddia edilmişti.

TIKLAYIN- Gaziantep’te CHP’liler ile AKP’liler arasında kavga