Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında aracılık yapan İmambakır Üküş, Zafer Partisi için sahalara indi

Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında aracılık yapan İmambakır Üküş, Zafer Partisi için sahalara indi
Kamuoyunun Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında yapılan protokol esnasında görüşmelerde yer almasıyla ve CHP kurultayındaki çıkışı ile hatırladığı İmambakır Ülküş, Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye...
Kamuoyunun Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında yapılan protokol esnasında görüşmelerde yer almasıyla ve CHP kurultayındaki çıkışı ile hatırladığı İmambakır Ülküş, Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıyla çalışmaya başladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında İBB Başkan adaylarının Azmi Karamahmutoğlu olduğunu açıkladı.

Ümit Özdağ ile CHP’nin önceki Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmelere aracılık ettiği bilinen ve CHP Kurultay’ında Kılıçdaroğlu’na “Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz” sözleri ile hafızalara kazınan İmambakır Üküş’tü.

Üküş, Kurultay’da ilk tur sonrasında Kılıçdaroğlu’nun A takımının da yer aldığı odaya girip yüksek tonlarda “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz” diyerek bağırdığı görüntülenmişti.

Üküş Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında İBB Başkan adaylarının Azmi Karamahmutoğlu’nun duyurulduğu toplantıda yer aldı.

Üküş ayrıca Zafer Partili adayın seçim çalışmalarına da destek vererek oy için sahaya ineceğini belirtti.