Özgür Aybaş’tan 1 Nisan şakası: Bira ve kola aynı fiyatta

Özgür Aybaş’tan 1 Nisan şakası: Bira ve kola aynı fiyatta
Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, biraların kolalarla aynı raflarda olacağı şakasını yaptı.Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından bir görsel paylaşarak takipçilerine...
Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, biraların kolalarla aynı raflarda olacağı şakasını yaptı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından bir görsel paylaşarak takipçilerine 1 Nisan şakası yaptı.

Aybaş paylaşımında, saat 22.00'den sonra bira satışı yasağı ve biraların reklam yasağı kapsamı dışında kaldığını yazdı. Resmi Gazete'nin montajlanmış görüntüsünü paylaşan Aybaş, biraların kolalarla aynı raflarda olacağını söyledi.

Aybaş'ın "ALKOL VE ALKOLLÜ İÇKİLERİN İÇİN YENİ YÖNETMELİK VE ESASLAR: Yeni düzenlemede sadece alkol derecesi % 5 olan ürünlerden Ötv ve vergi düzenlenmesi gelerek Alkollü içki sınıfından malt içecek olarak meşrubat sınıfına geçti. Dolayısı ile bira satışı 22 satış yasağı ve reklam yasağı kapsamı dışında kaldı. Bira  fiyatları Cola fiyatları ile raflarda satışını alacak" ifadelerini kullandığı paylaşıma takipçileri de yanıt verdi.

Sosyal medya kullanıcıları, "Çok bariz 1 nisan şakası olmuş be başkan", "1 Nisan sakasi için bu kadar emek harcayamazsin yav. Bu şaka değil, insanların umuduyla oynamak", "Abi yine yuttum valla üzücü" gibi yorumlar yaptı.