Özgür Çelik’ten, Burcu Köksal tepkisi: Kimsenin toplumu ayırmasına izin vermeyiz

Özgür Çelik’ten, Burcu Köksal tepkisi: Kimsenin toplumu ayırmasına izin vermeyiz
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı ve Grup Başkanvekili Burcu Köksal’ın Dem Parti açıklamasına bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten geldi. Çelik, “Kimsenin siyasi amaçları için, ucuz hesaplar yaparak...
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı ve Grup Başkanvekili Burcu Köksal’ın Dem Parti açıklamasına bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten geldi. Çelik, “Kimsenin siyasi amaçları için, ucuz hesaplar yaparak toplumu kamplara ayırmasına izin vermeyiz. Bunu yapan dost ya da rakip kim olursa olsun karşısında dururuz” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal'a yanıt verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Burcu Köksal’a yönelik Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti "Hani birileri çıkıyor ya, ‘vatan haini’, ‘terörist’… Bunu diyen ile bu akıl aynı akıl..." videosunu alıntılayan Özgür Çelik, “Kimsenin siyasi amaçları için, ucuz hesaplar yaparak toplumu kamplara ayırmasına izin vermeyiz. Bunu yapan dost ya da rakip kim olursa olsun karşısında dururuz” dedi.

“Toplumu kamplara ayırmasına izin vermeyiz”

Sosyal medya hesabından Köksal’a tepki gösteren Çelik’in açıklamaları şu şekilde;

Yerel yönetimler halkın doğrudan doğruya temas ettiği devlet kurumlarıdır. Hangi partiden, inançtan ya da kimlikten olursa olun vatandaşlarımızın eşit hizmet aldığı, kapılarının herkese açık olduğu hizmet yerleridir.

Biz “...millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır..." bakış açısını kendimize rehber edinmiş halk sevgisiyle kuşanmış Cumhuriyet Halk Partili neferleriz. Kimsenin siyasi amaçları için, ucuz hesaplar yaparak toplumu kamplara ayırmasına izin vermeyiz. Bunu yapan dost ya da rakip kim olursa olsun karşısında dururuz.

İstanbul bunu başardı. İstanbul'da Ekrem Başkan'la, partizanlığı, ayrımı, belli bir zümrye hizmeti, hizmetten yoksun bırakmakla tehdit etme alışkanlığını sonlandırdık.

İstanbul’da CHP’li adayların kazandığı tüm belediyelerin kapısı 16 milyon İstanbulluya açık olacak. Eşit hizmet, adil yaşam ve liyakat bizim parolamız olacak.

— Özgür Çelik (@ozgurcelikchp) March 7, 2024