Özel ile Kılıçdaroğlu bir araya geldi: Söğütözü zirvesi ele alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP'nin eski lider Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Belediyesi'ne ait Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya geldi. Yaklaşık 2,5 saat süren görüşme sonrası Kılıçdaroğlu, Ahlatlıbel'den ayrıldı.

Özel ile Kılıçdaroğlu bir araya geldi: Söğütözü zirvesi ele alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleşti.

Özel, Kılıçdaroğlu'nu kapıda Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile birlikte karşıladı.

Görüşmede Özgür Özel ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme ele alındı.

Kılıçdaroğlu tepki göstermişti

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda buluşmaya tepki göstermişti.

"Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımında bulunan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahcup olduğu, milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, icra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede; Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!

Görüşme 2,5 saat sürdü

Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesi, yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nden ayrıldı.

İki siyasetçi, buluşma sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar