İYİ Parti yerel seçimlerde 81 ilde kendi adayını çıkaracak!

İYİ Parti yerel seçimlerde 81 ilde kendi adayını çıkaracak!
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı. İYİ Parti, yerel seçim stratejisini çizdi.Zorlu, "CHP ile kapılar kapandı mı" sorusuna, "Türkiye'nin kıskaç siyasetine...

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı. İYİ Parti, yerel seçim stratejisini çizdi.

Zorlu, "CHP ile kapılar kapandı mı" sorusuna, "Türkiye'nin kıskaç siyasetine alınmasına karşıyız. Şu an odaklandığımız şey ülke genelinde kendi adaylarımızı belirlemektir. Milletin desteğini aldığımızda bu kıskaç siyaseti son bulacak" yanıtını verdi.

Parti Sözcüsü, "Partimizin yerel seçim stratejisiyle ilgili Genel İdare Kurulu'nu topladık. Türkiye genelinde, 81 il ve ilçelerinde, partimizin kendi adaylarının teşkilatlarımızın görüşlerinin yanı sıra halkın eğilimleri dikkate alınarak tespit edilmesine karar verilmiş olup süreç yönetiminde Parti Başkanlık Divanı görevlendirilmiştir" şeklinde konuştu.

Kürşad Zorlu, "İmamoğlu ve Yavaş desteklenecek mi" sorusuna ise "GİK metni, bahsettiğiniz tüm kişi ve tartışmalardan azade şekilde her şey çok net" karşılığını verdi.

Genel Başkan Meral Akşener, gazeteci Fatih Altaylı'nın programında, Genel İdare Kurulu'ndan çıkacak kararın kesin olduğunu söylemişti.