Pendik'te AKP'li bir grup, İmamoğlu'nun mitingine katılan gençlere saldırdı

Pendik'te AKP'li bir grup, İmamoğlu'nun mitingine katılan gençlere saldırdı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Pendik'te bir miting düzenledi. Miting bitiminde AKP'nin seçim bürosundan çıkan bir grup, İmamoğlu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Pendik'te bir miting düzenledi. Miting bitiminde AKP'nin seçim bürosundan çıkan bir grup, İmamoğlu için toplanan gençlere saldırdı.

Olayla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, "Pendik'te AKP Seçim Bürosu'ndan çıkan şahıslar, arkadaşlarımıza halk buluşması bitişinde saldırıda bulundu. Değişim isteyen milyonları çekmeye çalıştığınız çizginin farkındayız. Fakat hiçbirimiz sevgi dilini terk etmeyecek, saatler içinde yeni ve barışmış bir Türkiye'yi el ele kuracağız. Bunlarında hesabı sorulmayacak zannetmeyin!" ifadelerini kullandı.

KAFTANCIOĞLU: HER YUMRUĞUN HESABINI SORACAĞIM

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da olaya ilişkin bir açıklama yayımladı:

Pendik’te ki coşkuyu görünce kaybedeceklerini görüp AKP irtibat bürosundan çıkarak gençlerimize saldıranlar! bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın!