Polat çiftinin yakınları dava sonrası Banu Parlak'ın yüzüne tükürdü!

Polat çiftinin yakınları dava sonrası Banu Parlak'ın yüzüne tükürdü!
Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirmesiyle Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin dava bugün görüldü. Duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. Parlak’ın, şikayetçi olacağı belirtildi

Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirmesiyle Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin dava İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesindeki Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verilirken, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi.

Müşteki ifadesinin ardından sanıklara tekrar söz hakkı verildi. Banu Parlak’ın ifadesini şaşkınlık içerisinde izlediğini söyleyen Dilan Polat, "Tamamen beni hedef gösterip karalama amaçlı böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Ben 130 şube işleten göz önünde bir insanım. Hiçbir suçum, bağlantım yok" dedi.

''Ben kendisini tanımıyorum''

Engin Polat, "Banu Parlak, benim hayatımın hiçbir zaman kıyısında, köşesinde olan biri değil. Kendisi bizi hayatının merkezine koymuş. Ben kendisini tanımıyorum'' şeklinde konuştu.

Anne-kız ağladı

Dilan Polat kızına sarılıp ağladı. Savcı, firari olan 3 sanık hakkında yakalama kararlarının ve diğer sanıkların tutukluluk hallerinin devamını talep etti.

Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesindeki dosya ile birleştirilmesine karar verdi.

Polat’ın yakınları Parlak’a tükürdü

Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. Parlak’ın, Polat’ın yakınlarından şikayetçi olacağı öğrenildi.