Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'a yüklendi: Şuursuzca doldur boşaltlara başladığında...

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'a yüklendi: Şuursuzca doldur boşaltlara başladığında...
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yüklendi.Trendyol Süper Lig’de zirve yarışında değişiklik yaşandı.Uzun bir süredir...
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yüklendi.

Trendyol Süper Lig’de zirve yarışında değişiklik yaşandı.

Uzun bir süredir liderliğini koruyan Fenerbahçe, dün kendi evinde Alanyaspor ile 2-2 kaldı

Alanyaspor'un golleri 12. ve 63. dakikalarda Augusto'dan geldi. Fenerbahçe'nin golleri 49. dakikada penaltıdan Tadic ve 59. dakikada Dzeko'dan geldi.

"Şuursuzca doldur boşaltlara başladığında..."

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'deki puan kaybının ardından Teknik Direktör İsmail Kartal'a yüklendi.

Dilmen, Kartal’ın yaptığı Dzeko-Kent değişikliğine tepki göstererek, “Ben her şeyi yaparım Dzeko'yu berabereyken asla çıkarmam. Hocam yoruldum dese bile gider 'Aman idare et ne olur' derim. Sen şuursuzca doldur boşaltlara başladığında o etkili olacak adamı çıkarıyorsun!” dedi.

İsmail Kartal’ın 5 kişiden fikir almasını eleştiren Dilmen ayrıca şunu söyledi:

“İki tane pas yapıldı, İsmail hoca 'eyvah maç gidiyor' dedi. Bugün de aynı şekilde. Okan hoca oturuyor, İrfan hocaya bir şey diyor. Bir bakıyorsun İsmail Kartal da 5 antrenörle konuşuyor. Teknik direktör fikir alır ama 5 kişiden fikir almaz...”