Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın gönlündeki forveti açıkladı

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın gönlündeki forveti açıkladı
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gönlündeki forvetin kim olduğunu açıkladı.Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın kadro tercihleri ve yaptığı hamleler eleştirilirken Rıdvan Dilmen de konuyla ilgili açıklamalar...
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gönlündeki forvetin kim olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın kadro tercihleri ve yaptığı hamleler eleştirilirken Rıdvan Dilmen de konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Alanyaspor maçının berabere devam ettiği sırada Edin Dzeko'yu oyundan alana İsmail Kartal'ı eleştiren Rıdvan Dilmen, "Berabereyken Dzeko'yu asla çıkarmam" ifadelerini kullandı.

Batshuayi'nin maçı kazanmak için ikinci forvet olarak oyuna alınması gerektiğini aktaran ünlü yorumcu, Belçikalı futbolcunun dakika gol ortalamasında Avrupa'da zirvede olduğunu hatırlattı.

İsmail Kartal'ın gönlündeki forvet

Öte yandan Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın gönlündeki forveti de açıkladı.

Dilmen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben İsmail hocanın gönlündeki santrforun Michy Batshuayi olduğunu eminim" ifadelerini kullandı.

Ünlü yorumcu, Alanyaspor maçı özelinde ikinci yarıya Batshuayi ile başlanması gerektiğini söyledi ve "Dzeko da son düdüğe kadar sahada kalmalıydı" dedi.

Rıdvan Dilmen, Dzeko'nun 85'te oyundan alınmasıyla taraftarların sinirinin boşaldığını sözlerine ekledi.